Wedstrijd tegen Brest komt nog te vroeg voor Lionel Messi en Neymar

    Lionel Messi (rechts) is er vrijdag in Brest nog niet bij.

    Fans van PSG zullen nog even geduld moeten oefenen om Lionel Messi aan het werk te zien in het shirt van hun geliefde club. De Argentijn reist vrijdag niet mee naar Brest, net als zijn maatje Neymar.

    Op de 3e speeldag in de Ligue 1 trekt PSG vrijdagavond naar Brest. De voorbije dagen werd druk gespeculeerd over het mogelijke debuut van Lionel Messi bij de Parijse club, maar de wedstrijd van morgen blijkt nog te vroeg te komen voor de Argentijn. Ook zijn maatje Neymar reist niet mee naar Brest.

     

    Wie mogelijk wel zijn debuut kan maken voor PSG is doelman Gianluigi Donnarumma. De Italiaan kwam deze zomer transfervrij over van Milan. Coach Mauricio Pochettino kan ook opnieuw een beroep doen op Marco Verratti, Marquinhos en Angel Di Maria.