Briljante marketingzet? Juventus laat bekendste tiktokker Locatelli voorstellen

  Khaby Lame helpt Locatelli een handje bij zijn voorstelling bij Juventus.

  Doet de naam Khaby Lame geen belletje rinkelen? Dan hebt u de TikTok-app niet op uw gsm staan. Lame is er dé grote ster met het grootste volgerslegioen. Dat moet Juventus geweten hebben. De (hippe) Oude Dame heeft de tiktokker ingeschakeld bij de voorstelling van Manuel Locatelli. Een briljante marketingzet? 

  Ben je al ooit op Tiktok geweest? Dan heb je zeker Khabane "Khaby" Lame de revue zien passeren. De Italiaanse influencer heeft er in een razendsnel tempo maar liefst 103 miljoen volgers verzameld.

   

  Hoe? Door kurkdroog de draak te steken met "lifehacks". Eenmaal het trucje ontkracht is, gooit hij zijn handen steeds stoïcijns vooruit: Voilà.

   

  Dat gebaar is inmiddels wereldberoemd geworden. Zo kreeg Lame dit weekend weer een zeer bekende copycat. Op de ploegfoto - na de overwinning van de Duitse Supercup - deed Alphonso Davies het hem na (zie foto hieronder).

   

  Bij het marketingbureau van Juventus zijn ze duidelijk mee met hun tijd. Voor de voorstelling van hun nieuwe aanwinst, Manuel Locatelli, schakelden ze Khaby Lame in. 

   

  Nog niet helemaal mee met dé move van Khaby? Ontdek het hier in de voorstellingsvideo van EK-sensatie Locatelli.

  Davies doet een Khaby Lame'ke:

  Locatelli heeft het alvast naar zijn zin in Turijn: