Juventus weekt EK-revelatie Manuel Locatelli los bij Sassuolo

  Manuel Locattelli schitterde op het EK. Kan hij dat ook in zwart-wit?

  Barella floreert bij Inter, Verratti in de ploeg met Messi en Locatelli nu aan de zijde van Ronaldo. Het middenveld van de Azzurri lijkt de vruchten van de EK-titel te plukken. De 23-jarige Manuel Locatelli werd vandaag gecontracteerd door Juventus. 

  Manuel Locatelli, die de afgelopen seizoenen voor Sassuolo speelde, was een van de smaakmakers van de Italiaanse nationale ploeg op het afgelopen EK voetbal. Italië veroverde begin juli op Wembley de Europese titel.   

   

  Het nieuwe seizoen in de Serie A begint komend weekend en Juventus is gebrand op revanche. De ploeg van Cristiano Ronaldo moest vorig seizoen de titel aan Internazionale laten, maar haalt nu Locatelli naar Turijn.

   

  De middenvelder wordt eerst twee jaar gehuurd, daarna wordt de verplichte aankoopoptie geactiveerd. Locatelli zal Sassuolo minstens 25 miljoen euro opleveren, een clubrecord.