Real-coach Ancelotti duidelijk over Ronaldo: "Nooit geprobeerd hem te halen"

    Carlo Ancelotti had Cristiano Ronaldo al eerder onder zijn hoede.

    Het gerucht in Spanje gaat de ronde dat Cristiano Ronaldo weleens zou kunnen terugkeren naar Real Madrid. Carlo Ancelotti was er echter als de kippen bij om dat verhaal in de vuilnisbak te kieperen.

    Cristiano Ronaldo zou ongelukkig zijn bij Juventus en bronnen vertelden dat Real Madrid een hereniging met de Portugees en Carlo Ancelotti wel zag zitten. 

    Op Twitter komt de coach van Eden Hazard en Thibaut Courtois met zijn kant van het verhaal. "Cristiano is een legende bij Real Madrid en hij krijgt al mijn liefde en respect. Ik had nooit de bedoeling om hem aan te trekken. We kijken vooruit." 

    De blik op de toekomst dus en niet op het koninklijke verleden met Cristiano Ronaldo.