Chelsea-coach Tuchel: "Kans is groot dat Lukaku tegen Arsenal zal spelen"

  Lukaku krijgt allicht speelminuten tegen Arsenal.

  Romelu Lukaku maakt vermoedelijk komende zondag zijn rentree voor Chelsea in de Londense derby tegen Arsenal. "We zullen kijken of we hem goed kunnen voorbereiden op de volgende wedstrijd", vertelde zijn coach Thomas Tuchel.

  "Vermoedelijk kan Romelu na zijn verplichte quarantaine dinsdag de groepstraining hervatten", zei trainer Thomas Tuchel gisteren na de 3-0-zege van de 'Blues' tegen Crystal Palace. "We zullen kijken of we hem in een paar dagen goed genoeg kunnen voorbereiden op de volgende wedstrijd. Ik denk dat de kans groot is dat we hem dan op het veld zien staan."   

   

  De spits van de Rode Duivels werd onlangs voor een bedrag van zo'n 115 miljoen euro overgenomen van Inter. Hij stond eerder tussen 2011 en 2014 al onder contract bij Chelsea.

   

  Lukaku had nog een contract tot 30 juni 2024 bij Inter. De voorbije 2 seizoenen maakte hij maar liefst 64 doelpunten in 95 wedstrijden voor de Nerazzurri. Afgelopen seizoen hielp hij Inter aan een 1e landstitel sinds 2010. Lukaku werd bovendien tot beste speler van het seizoen in de Serie A verkozen.

  Lees ook: