Verhuist Real Madrid naar de Premier League? "Absurd, onmogelijk, onjuist"

  Archieffoto van het Bernabeu-stadion, waar momenteel aan wordt gewerkt.

  Real Madrid heeft zaterdag gereageerd op een artikel in de Spaanse sportkrant El Mundo Deportivo waarin staat dat de club de mogelijkheden tot een overstap naar de Engelse Premier League onderzoekt. Real ontkent het nieuws formeel.

  In een artikel in El Mundo Deportivo worden bronnen rond voorzitter Florentino Pérez opgevoerd. Die zou zich niet langer kunnen neerleggen bij beslissingen van La Liga-baas Javier Tebas, die zich volgens Pérez onder meer te veel bemoeit met de financiële huishouding van de clubs.

   

  "Gezien de informatie die vandaag is gepubliceerd door El Mundo Deportivo waarin staat dat onze club de mogelijkheid onderzoekt te verhuizen van La Liga naar de Premier League, verklaart Real Madrid dat deze informatie "onjuist, absurd en onmogelijk is", schrijft Real op zijn website. 

   

  "Het artikel is alleen maar bedoeld om onrust te veroorzaken, voor de zoveelste keer."