Sergio Ramos moet nog een maand wachten op zijn debuut bij Paris Saint-Germain

    Sergio Ramos zal ten vroegste midden september weer op het veld staan. De zomeraanwinst van Paris Saint-Germain sukkelt met een kuitblessure die niet naar behoren herstelt. Na de interlandperiode hoopt de verdediger volledig fit te zijn.

    Het weekend van 11 september, tegen dan hoopt PSG Sergio Ramos op te nemen in de selectie. In de wedstrijd tegen Clermont moet de 35-jarige Spanjaard zijn eerste minuten maken in Parijse loondienst.


    Ramos speelde nog geen minuut in het PSG-shirt - zelfs niet in vriendschappelijke wedstrijden - door een langdurige blessure aan zijn linkerkuit. "Hij keert geleidelijk terug op training", klinkt het geduldig bij de club.

    Ramos maakte de fitness al onveilig in Parijs: