Lommel speelt vlak voor competitiestart hoofdcoach Liam Manning nog kwijt

  Liam Manning vorig seizoen als hoofdcoach van Lommel.

  Net voor de competitiestart in 1B moet Lommel SK op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Liam Manning (35) kiest voor een nieuwe uitdaging en gaat in zijn thuisland aan de slag op het derde niveau bij  MK Dons.

  Manning leidde de ochtendtraining nog, maar nadien liet hij zijn spelersgroep weten dat hij zou vertrekken. Hij gaat aan de slag bij MK Dons dat enkele dagen geleden aan het seizoen in de League One begon met een 3-3-gelijkspel tegen Bolton.

   

  Vorig seizoen deed Lommel het prima met een 3e plek in het eindklassement. Enkele talentvolle spelers zoals Vinicius Souza (nu KV Mechelen) en Marlos Moreno (nu KV Kortrijk) zorgden mee voor dat sterke resultaat. 

   

  Lommel begint komend weekend aan het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren.