VIDEO: Woedende Mourinho krijgt rood in oefenduel dat volledig uit de hand loopt

  José Mourinho wijst de scheidsrechter op zijn fout.

  Het vriendschappelijke duel tussen Betis en AS Roma zal niet snel in de vergeethoek verdwijnen. Behalve 7 goals vielen er ook 4 rode kaarten te noteren. Handspel van Betis ontketende een razernij in het Roma-kamp.

  Toen Alex Moreno in de 58e minuut Betis op een 3-2-voorsprong bracht, begonnen de potjes over te koken bij Roma. Moreno had de bal met zijn hand geraakt, maar dat was aan de aandacht van de scheidsrechter ontsnapt.

  Roma-aanvoerder Lorenzo Pellegrini protesteerde en werd met een 2e gele kaart van de grasmat gestuurd. Het sein voor zijn coach José Mourinho om verhaal te halen. De Portugees wandelde het veld op en uitte zijn ongenoegen bij de ref. Ook hij werd met rood weggestuurd.

  Roma zag ook nog Gianluca Mancini en de Nederlander Rick Karsdorp met een rood karton van het veld verdwijnen.

  Oh ja, de wedstrijd eindigde op 5-2 in het voordeel van Betis.

  Bekijk hoe de potjes overkoken bij Mourinho en co