Noor Vidts wist het 5 jaar geleden al: "Wat zou ik goud van Thiam willen meemaken"

    Op 14 augustus 2016 had Noor Vidts een grote droom. De toen 20-jarige atlete uit Vilvoorde tweette dat ze in Tokio de olympische titel van Nafi Thiam zou willen meemaken. Het werd meer dan een droom. 

    Nafi Thiam pakte donderdag in Tokio haar 2e gouden medaille uit haar carrière. Toch waren alle ogen niet alleen op haar gericht, maar ook op een aanstormend talent: Noor Vidts. Zij deed mee voor brons en eindigde op een onverwachte vierde plek. 

     

    Een verrassing? Niet volgens Noor zelf. Zij had al van bij de eerste medaille van Nafi Thiam een grote droom. Noor Vidts schreef op 14 augustus 2016 op twitter: "Wat zou ik de meerkamp waarin Nafi Thiam haar titel verdedigt graag willen meemaken #Tokyo2020 #DreamBig"