Ga naar de inhoud

Transferkoningen zijn unaniem: alles wijst erop dat Messi naar PSG trekt

Alles wijst op PSG. De Franse topclub lijkt de uitverkorene te zijn die Lionel Messi kan binnenhalen. Daar zijn alle betrouwbare transferkoningen het inmiddels over eens. De hypothese dat het vertrek bij Barça een schijnvertoning zou zijn, is ondertussen van tafel geveegd door de afscheidsberichten van Messi's (ex-)ploegmaats.

"De eigenaars van de club werken altijd hard om het team te verbeteren op elke mogelijke manier. De club bekijkt alle opties en Messi is er daar een van", liet trainer Mauricio Pochettino vandaag nog optekenen.

 

De "optie" Messi lijkt almaar realistischer te worden. Transferkoningen Fabrizio Romano en Mohamed Bouhafsi luiden op Twitter het alarm: Leo Messi zou erg dicht staan bij een overstap naar de Parijse topclub.

 

Volgens Bouhafsi ligt er een voorstel op tafel voor twee jaar, met een optie voor een verlengd verblijf van een jaartje. Ook het Franse L'Equipe spreekt van dezelfde duurtijd. Volgens de krant zou Messi jaarlijks 40 miljoen euro opstrijken.

 

De hypothese dat het vertrek van Messi bij Barcelona een schijnvertoning zou zijn, lijkt ook de prullenmand in te kunnen. Zeker omdat heel wat (ex-)ploeggenoten van Barcelona vandaag afscheid namen van Lionel Messi. Gerard Pique, Sergio Busquets en Ansu Fati bedankten de kleine Argentijn voor de mooie jaren die ze samen beleefden.

 

Alles wijst er dus op dat Messi de deur achter zich toetrekt in Barcelona en aanklopt in Parijs. Daar zullen zijn beste maatjes Neymar en Di Maria hem met open armen ontvangen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.