Enkel van Goffin is hersteld en hij komt in Cincinnati weer de baan op

  David Goffin heeft goed nieuws over de rest van zijn seizoen. Zijn enkel is hersteld en hij traint weer zonder problemen. Woensdag vertrekt onze landgenoot, nummer 20 van de wereld, naar de Verenigde Staten en daar speelt hij in Cincinnati zijn eerste toernooi.

  David Goffin kon niet deelnemen aan de Olympische Spelen. Onze landgenoot was nog niet voldoende hersteld van zijn enkelblessure. Die liep hij in juni op op het gras van Halle. Maar ondertussen lijkt de hinder verleden tijd te zijn.

   

  Zijn entourage laat weten dat alles goed gaat met zijn enkel en dat hij weer probleemloos kan trainen met zijn racket. Woensdag vertrekt hij naar de Verenigde Staten. 

   

  Hij opent zijn weg naar de US Open daar in Cincinnati. Dat toernooi start op 15 augustus. Als hij een wildcard krijgt volgt daarna ook Winston Salem. Toronto laat hij links liggen. De US Open zelf begint eind augustus.