Pats, zwart scherm: geëmotioneerde familie Hendrickx mist beelden shoot-outs

  Het ongeloof is groot.

  Dé cliffhanger van de Spelen. Met nog een minuut op de klok valt het grote scherm in Knokke, waar de ouders van strafcornersensatie Alexander Hendrickx aan het kijken zijn, uit. Gelukkig is papa Hendrickx een snelle denker. Met zijn gsm aan zijn oor ontpopt hij zich tot live-verslaggever. Geen beelden, minstens evenveel emoties.

  Een drieluik: de ontknoping voor de familie van Hendrickx

  Op een groot scherm in Knokke heeft het gezin van Alexander Hendrickx naar de hockeyfinale van hun zoon gekeken. Voor de modale mens was die finale al een zenuwslag, voor de ouders van toernooisensatie Hendrickx werd het een ware thriller.

  ERROR

  Omringd door vrienden en familie verzamelt het gezin van Alexander Hendrickx voor het grote scherm in Knokke. Ze zien hoe de felbevochten partij af lijkt te stevenen op shoot-outs.


  0-1: Florent Van Aubel

   

  1-1: Tom Wickham


  Nog 1 minuut op de klok ... ERROR 404. Zwart scherm.

  Radio papa

  Er is geen internet en geen 4G-verbinding meer op het strand van Knokke. Gelukkig is papa Hendrickx bij de pinken. Terwijl de jeugd doelloos zijn internetverbinding aan de praat probeert te krijgen, belt hij een vriend. 


  De Eddy Demarez komt in hem naar boven. Met zijn telefoon aan zijn oor vertelt hij hoe de ene na de andere bal tegen de touwen vliegt. 

  Beeldschone emoties

  Met een luide "jaaaa"-kreet zet hij het strand van Knokke tot twee maal toe op stelten. Na de eerste vreugde-uitspatting volgde het ongeloof. Bij de tweede het tranendal. Bekijk het volledige fragment onder de foto.

  Herbekijk het volledige fragment:

  Lees ook: