Jean-Marc Mwema en de Antwerp Giants verrassen met hun hereniging

  Antwerpen-Oostende-Antwerpen: het parcours van Jean-Marc Mwema.

  Opvallende transfer in onze basketbalcompetitie: Jean-Marc Mwema keert terug naar het oude nest. De Belgian Lion speelde van 2008 tot 2016 bij de Antwerp Giants, maar trok daarna naar Oostende. Na 5 jaar aan de kust keert hij nu terug naar de heimat.

  Landskampioen Oostende nam eerder deze week al afscheid van Speler van het Jaar Loïc Schwartz en met Jean-Marc Mwema zoekt nog een sterkhouder andere oorden op.

   

  "We zijn enorm enthousiast om dit ge-wel-dig leuke nieuws met onze fans te mogen delen: Jean-Marc Mwema speelt vanaf dit seizoen opnieuw in Giants-outfit", kondigen de Antwerp Giants de terugkeer van Mwema aan.

   

  "Naast blijvers Dennis Donkor, Roby Rogiers, Niels en Thijs De Ridder, Niels Van Den Eynde en Phil Cofer en recente aanwinsten Seppe D’Espallier, Cameron Krutwig, Matt Tiby en Elvar Fridriksson zet Telenet Giants Antwerp met de komst van Jean-Marc Mwema zijn ambitie om weer volop voor de prijzen mee te doen nogmaals kracht bij."