Inter-fans zijn razend, maar transfer Lukaku lijkt in een stroomversnelling te komen

  De Inter-fans zien hun sterkhouder niet graag vertrekken.

  0 / 0

  Keert Rode Duivel Romelu Lukaku in de komende weken terug naar Chelsea? Als we de Italiaanse media en transferexpert Fabrizio Romano mogen geloven lijkt de kans in elk geval stevig toe te nemen. De Inter-fans voelen minder voor zo een overstap: "Blijf af van Lukaku", klinkt het.

  Romelu Lukaku kende (opnieuw) een topseizoen bij Inter. Hij maakte in de Italiaanse competitie 24 doelpunten met de Scudetto als kroon op het werk. Ook tijdens de Champions League en op het EK (telkens 4 doelpunten) was hij van grote waarde.

   

  Chelsea plukte Lukaku exact 10 jaar geleden weg bij Anderlecht voor 15 miljoen euro, nu zal hij uiteraard een veelvoud van dat bedrag kosten. Nadien voetbalde hij in Engeland ook nog bij West Brom, Everton en Manchester United.

   

  Intussen liet transfergoeroe Fabrizio Romano ook weten dat de transfer van Romelu Lukaku op til is. Er zouden momenteel gesprekken lopen tussen de Rode Duivel en de Champions League-winnaar. Zelf lijkt Lukaku, die nochtans had laten weten ook graag bij Inter te blijven, graag terug naar Stamford Bridge te willen keren.

   

  De Inter-fans zijn in elk geval niet te spreken over de naderende transfer. De harde kern ging aan het hoofdkwartier van Inter in Milaan een doek hangen met de duidelijke boodschap: "Bestuur, wees aandachtig. Beloftes kunnen niet zomaar gebroken worden."