De logica wordt gerespecteerd: Vanderbemden vliegt eruit in halve finales van 200 meter

  0 / 0

  Robin Vanderbemden verraste vanochtend vriend, vijand en vooral zichzelf door zich met een beste seizoensprestatie van 20"70 te plaatsen voor de halve finales op de 200 meter. Dat kunststukje kon hij vanmiddag niet herhalen: hij finishte als achtste in zijn halve finale, in 21"00.

  "Nu moet ik gewoon van die halve finale genieten. Het doel is al bereikt, nu moet ik op zoek gaan naar een goede tijd. Dit is heel leuk na alle pech en blessures, never give up", was Robin Vanderbemden vanochtend enthousiast.

   

  Genieten deed hij zeker in zijn halve finale, maar na een degelijke start zag hij zijn tegenstrevers al snel kleiner worden. Hij liep uiteindelijk als achtste over de meet na 21"00, drie tienden langzamer dan vanochtend.

   

  De Canadees Andre De Grasse toonde zich de allersnelste in de halve finales. Uitlopend liep hij naar 19"73, een mooi persoonlijk record. Afwachten of hij dat record morgen (om 14.55u) in de finale nog scherper kan stellen.

  Vanderbemden komt te kort in zijn halve finale

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Vanderbemden: "Problemen met m'n schoen in de bocht"

  programma Robin Vanderbemden
  dinsdag 3 augustus reeks 200m  20"70 (3e, naar HF) verslag
  dinsdag 3 augustus halve finale 21"00 (8e, uitgeschakeld) verslag