Pijnlijk moment! Thomas Huyghe breekt elleboog tijdens tienkamp met Van Alphen

  Huyghe test voor Van Hier tot in Tokio verschillende olympische sporten uit.

  Presentator Thomas Huyghe zal nog niet snel in de voetsporen treden van Nafi Thiam. Huyghe test voor Van Hier tot in Tokio verschillende olympische sporten uit. Deze keer stond de tienkamp op het menu. Daar ging het mis.

  Nadat eerder al judo en golf uitvoerig werden uitgetest door Thomas Huyghe, was het deze keer de beurt aan de tienkamp. Tien disciplines uit de atletiek die het meest omvatten wat in de atletiek zit: 3 springnummers, 3 werpnummers en vier loopnummers, waarvan eentje met obstakels.

   

  Onder het toeziend oog van ex-olympiër Hans Van Alphen, ooit nog vierde op de Spelen in Londen, begon Huyghe vol goede moed aan de verschillende disciplines, maar na het vijfde onderdeel sloeg het noodlot toe. 

   

  Het hordelopen bleek de discipline te veel. Huyghe ging vlot over de eerste twee horden, maar bij de derde ging het mis. Huyghe bleef met zijn voet haken en ging tegen de grond. Het verdict is zwaar: een gebroken elleboog en vier weken revalidatie.

  Bekijk het filmpje: