Barcelona-voorzitter: "Messi wil blijven en we doen daarvoor alles wat we kunnen"

  Wanneer komt er klaarheid over de toekomst van Lionel Messi?

  Lionel Messi heeft zijn contract bij FC Barcelona nog altijd niet verlengd. "We zijn nog altijd in gesprek", zegt Barcelona-voorzitter Joan Laporta. "Dat de beste speler bij ons wil blijven is iets waar we heel dankbaar voor moeten zijn."

  Volgens Spaanse voetbalmedia heeft Barcelona Lionel Messi een nieuw vijfjarig contract aangeboden tegen een gereduceerd salaris. Zo hoopt de club te kunnen voldoen aan de eisen op het gebied van Financial Fair Play van La Liga en de  UEFA. 

   

  "De gesprekken verlopen in de lijn van de verwachtingen en binnen de ruimte die we hebben", zegt voorzitter Joan Laporta.

  "Leo wil blijven en we zullen alles doen wat we kunnen om hem te houden. Het feit dat zijn prioriteit is om hier te blijven, als de beste speler van de wereld, is iets waar we dankbaar voor moeten zijn."

   

  "Ik heb elke nacht mooie dromen over Messi en hopelijk zullen ze waarheid worden", voegde Laporta er nog aan toe.

  Barcelona-voorzitter Laporta sprak met de pers over Messi