Gymnaste Simone Biles laat ook de finales van de sprong en brug links liggen

  Simone Biles.

  Simone Biles besliste eerder deze week dat ze niet meer zou deelnemen aan de teamfinale en de individuele allroundfinale van het turnen. De Amerikaanse gymnaste vertelde achteraf dat ze kampt met mentale problemen. Biles maakte vandaag ook bekend dat ze de finales van de sprong en de brug links laat liggen.

  Simone Biles liet door mentale problemen vroegtijdig verstek gaan in de teamfinale van het turnen. Eerder deze week maakte ze ook bekend dat ze niet zal deelnemen aan de individuele allroundfinale. 

   

  Vandaag voegde ze nog de finales van de sprong en brug met ongelijke leggers toe aan dat lijstje. Of ze deelneemt aan de finales van de vloeroefening en de balk is nog een vraagteken.

   

  "Na nader overleg met de medische staf heeft Simone Biles besloten zich terug te trekken uit de finales van de sprong en de brug met ongelijke leggers. Ze zal nog dagelijks worden geëvalueerd om te bepalen of ze aan de finales van de vloeroefening en de balk kan deelnemen", maakte Team USA op Twitter bekend.