Knokke haalt Sébastien Siani (ex-Anderlecht en KVO) terug naar België

  Siani moet het middenveld van Knokke extra stofferen.

  Sébastien Siani (34) gaat opnieuw in België voetballen. De defensieve middenvelder speelde de voorbije jaren in de Verenigde Arabische Emiraten. Hij gaat nu aan de slag in de amateurreeksen bij Knokke.

  Siani kende als jeugdproduct van Anderlecht zijn grote doorbraak pas jaren later bij KV Oostende. De Kameroener groeide aan de kust uit tot een gewaardeerde kracht op het middenveld.

   

  In januari 2018 maakte hij de overstap naar Antwerp, maar een succes werd die transfer niet. Nadien voetbalde Siani nog in de Emiraten bij Al-Jazira en Ajman Club. Hij zat sinds juli 2020 al zonder club. Bij Knokke tekende de middenvelder een contract voor 2 seizoenen.

   

  Bij Knokke komt Siani met Nils Pierre en Gertjan Martens (allebei ex-KVO) 2 oude bekenden tegen.