Blessure Alexander Hendrickx valt mee: "Lijk wat op Harry Potter"

  Het was even schrikken voor onze nationale hockeymannen toen topscorer Alexander Hendrickx na een stick tegen het hoofd bloedend het veld moest verlaten. Even werd gevreesd voor een neusbreuk, maar de schade valt mee. Hendrickx komt weg met een hersenschudding en wat draadjes in zijn hoofd.

  Alexander Hendrickx moest in de wedstrijd tegen Groot-Brittannië (2-2) vroeger dan gepland naar de kant. Bij een 0-1 stand voor de Britten deed Hendrickx er alles aan om de score niet verder te laten oplopen. Daarbij kreeg hij een stick vol in het gezicht. Bloedend moest hij het veld verlaten.

   

  Even werd er gevreesd voor een gebroken neus. Dat zou betekenen dat Hendrickx de volgende wedstrijd zou missen, maar zover komt het dus niet. Hendrickx houdt enkel een hersenschudding en wat draadjes over aan de tik. "Ik lijk wat op Harry Potter", postte de Red Lion al lachend op Instagram. Daarmee doelde hij op het litteken dat hij aan het voorval overhield.

   

  Hendrickx is goed op dreef deze Spelen. De Red Lion is een wapen op de strafcorner en was deze Spelen al goed voor negen doelpunten. De Lions spelen hun kwartfinale. Daarin nemen ze het op tegen Spanje.

  Lees ook: