Nafi Thiam last social media-stop in: "De focus hoog, de druk laag"

  Woensdag komt onze medaillehoop Nafi Thiam voor het eerst in actie op deze Spelen. In de zevenkamp hoopt de 26-jarige Thiam haar kunstje van in Rio nog eens over te doen. Daarvoor neemt ze even afscheid van haar sociale mediakanalen.

  Nafi Thiam is bijna een week na de openingsceremonie aangekomen in Japan. Na haar gouden medaille in Rio wil Thiam ook in Tokio op het hoogste schavotje staan in de zevenkamp. Om dat te verwezenlijken wil de zevenkampster zich volledig focussen. 

   

  Vanaf morgen zal Thiam dan ook geen berichten meer posten op haar sociale mediakanalen. "Morgen neem ik afscheid van sociale media tot na mijn competitie. Ik wil de focus hoog houden, de druk laag", zegt Thiam op haar Instagram. 

  programma Nafi Thiam
  woensdag 4 augustus dag 1 3e verslag
  donderdag 5 augustus dag 2 1e verslag