Het Moment van Karl: "Formidabele slag van Pieters vanop 116 meter"

  Ook tijdens de Olympische Spelen ontgaat hem niets. Presentator Karl Vannieuwkerke kiest dagelijks een moment dat hem bijbleef uit Tokio. Vandaag: het wondershot van Thomas Pieters op de openingsdag van het golftoernooi. "Pieters zit op schema voor een medaille."

  "Ik kan niet anders dan naar de golfbaan gaan", opent Karl Vannieuwkerke, zelf een bedreven golfer. "Golf is aan de Spelen toegevoegd in Rio. Thomas Pieters was daar 4e - de meest ongelukkige plaats. Vanaf die dag lag zijn focus op Tokio. Dat moest zijn moment worden."

   

  "De voorbije 2 jaar was hij niet formidabel bezig, maar in Tokio is Pieters uitstekend begonnen. 6 slagen onder het gemiddelde na de 1e ronde, goed voor een 2e plaats. Met onder meer een formidabele slag op hole 11. Een hole waar je normaal 4 slagen over doet, voltooide hij in 2 pogingen. Vanop 116 meter sloeg Pieter een klein balletje in een kleine hole."

   

  "Pieters zit op schema voor een medaille. Het is nog vroeg om dat te zeggen, maar Pieters is alvast super begonnen. Hopelijk volgt vannacht een nieuwe prima ronde."

  Bekijk hieronder het geweldige shot van Pieters

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  programma Thomas Pieters
  donderdag 29 juli 1e ronde 3e (6 onder par) verslag
  vrijdag 30 juli 2e ronde 39e (1 onder par) verslag
  zaterdag 31 juli 3e ronde 14e (8 onder par) verslag
  zondag 1 augustus 4e ronde (finale) 16e (11 onder par) verslag