Stuivenberg (ex-Genk) verlaat Wales om zich volledig te focussen op Arsenal

  Albert Stuivenberg verkiest Arsenal boven Wales.

  Het EK voetbal was het laatste wapenfeit van assistent-bondscoach Albert Stuivenberg bij Wales. De Nederlandse ex-coach van Genk wil zich volledig toeleggen op zijn job als assistent van Arsenal-coach Mikel Arteta.

  Stuivenberg werd na zijn ontslag bij Genk in 2017 assistent-coach van Ryan Giggs bij Wales. Maar na de uitschakeling van Wales in de achtste finales van het EK tegen Denemarken, houdt Stuivenberg het voor bekeken.

   

  "Het was een eer om deel uit te maken van de trainersstaf van Wales", zei Stuivenberg. "Het was een opwindende periode en ik heb veel bijgeleerd. Ik wil alle spelers bedanken voor hun harde werk en de supporters voor hun steun."

   

  De Nederlander wil zich volledig focussen op zijn taak als assistent van Arsenal-coach Mikel Arteta. The Gunners, die beter willen doen dan de teleurstellende 8e plek van 2021, openen op 13 augustus de Premier League tegen promovendus Brentford.

   

  Stuivenberg heeft dit seizoen Albert Sambi Lokonga onder zijn hoede. De ex-Anderlecht-speler tekende een langdurig contract in de Engelse hoofdstad.