Vital Heynen verslikt zich met Polen in olympische opener tegen Iran

  Op het olympische volleybaltoernooi heeft Polen verrassend zijn openingsmatch verloren. De wereldkampioen, onder leiding van onze landgenoot Vital Heynen, verloor in 5 sets van Iran. De setstanden waren 18-25, 25-22, 25-22, 22-25 en 23-21.

  Polen is samen met Brazilië de grote favoriet op de Spelen met twee recente wereldtitels op zak (2014 en 2018).  Maar het toernooi begon met een stunt van Iran. Het land dwong een vijfde set af tegen Polen en benutte daarin het 7e matchpunt.

   

  Een slecht begin voor de ploeg van Vital Heynen. Polen zal zich maandag moeten herpakken tegen Italië.

  Bekijk de slotfase van de partij

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.