Djokovic lijkt "Mr Popular" in het olympisch dorp: iedereen krijgt een foto

    Ook Nina Derwael "mocht" op de foto met de turnlegende.

    Novak Djokovic wordt graag gezien in Tokio. De Serviër wil op de Spelen zijn palmares aanvullen met een olympisch diploma, maar ook als gentleman gaat hij er voor een grote onderscheiding. De tennislegende lijkt zowaar met iedereen op de foto te gaan in het olympisch dorp. 

    Of het verstandig is - zo zonder mondmasker op de foto - zal moeten blijken. Maar Novak Djokovic lijkt zich alvast prima te vermaken in Tokio. De recordjager zegt er geen "neen" tegen een foto meer of minder, zo blijkt op Twitter. Bekijk de fotoreeks hieronder.

    FOTOREEKS: Djokovic is mr popular in het olympisch dorp

    Ook onze turntrots, Nina Derwael, kreeg een kiekje: