Philippe Clement over versterking bij Club Brugge: "Er is nog niks getekend"

  Clement op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Eupen.

  Zit er een versterking aan te komen bij Club Brugge? De 19-jarige Tibo Persyn lijkt op de radar te staan bij blauw-zwart, maar coach Philippe Clement blijft wel nog op zijn hoede over een eventuele transfer.

  "Er is nog geen nieuws, want er is nog niks getekend", hield Philippe Clement op een persconferentie een slag om de arm. De landskampioen zou Tibo Persyn (willen) huren van Inter.

   

  "Tot er een handtekening op papier staat, kan je nog weinig zeggen. Het heeft geen zin om op bepaalde spelers in te gaan, dus nog even geduld."

   

  Clement sprak wel vrijuit over Odilon Kossounou, de verdediger die voor bijna 30 miljoen naar Bayer Leverkusen verkast. Hij zal er dus niet meer bij zijn voor de competitiestart van zondag tegen Eupen. 

   

  "Je moet kijken naar de evolutie die Odilon de voorbije 2 jaar heeft gemaakt. Dat heeft hij in de 1e plaats aan zichzelf te danken, maar in de 2e plaats ook aan de staf."

   

  "Er is hard gewerkt op en naast het veld. Door de medische staf, de fysieke staf, door iedereen binnen Club Brugge. Dit is een heel mooie club om als jonge speler binnen te stappen."

  "Mignolet zit op schema"

  Clement gaf ook nog een update over de blessure van Simon Mignolet. Op het voorbije EK viel de doelman uit.

   

  "Hij zit op schema. Hij zal dit weekend stilaan het keeperswerk weer aanvatten. Dan gaan we verder kijken of hij een reactie zal ondervinden of niet."

   

  De 19-jarige Senne Lammens zal na de Supercup nu ook allicht tegen Eupen het doel van Club Brugge verdedigen.