Memorial Van Damme wil opnieuw uitpakken met olympische atleten

  Nafi Thiam groet het publiek op de Memorial Van Damme van 2019.

  Op 3 september is het weer atletieksterren kijken in het Koning Boudewijnstadion. Want dan vindt de 45e editie van de Memorial Van Damme plaats. Naar goede gewoonte wil de organisatie uitpakken met olympische atleten. 

  "Heel wat sterren uit de atletiek zullen hun eremetaal enkele weken na de Olympische Spelen laten schitteren op de piste van het Koning Boudewijnstadion", staat er te lezen in een persbericht van de Memorial Van Damme. 

   

  "Maar – en dat is een goede traditie geworden – ook de volledige Belgische delegatie en onze medaillewinnaars zullen te gast zijn én geëerd worden door het Belgische publiek."

   

  Naast de sportieve prestaties van de atleten komt de muzikale noot van Regi. "Als slotshow van de meeting zal de volledige delegatie een ereronde afleggen op de piste, op de beats van Regi en Mademoiselle Luna", klinkt het.

   

  "Regi zal dit jaar de Memorial muzikaal afsluiten en het feest nog een kwartier laten doorgaan met een DJ-set waar noch de atleten, noch het publiek stil bij zullen blijven staan."