Hoe maak ik mijn Sporza-app helemaal klaar om niks te missen van de Spelen?

  Stel je Sporza-app goed in en mis niks van het belangrijkste sportnieuws.

  De Olympische Spelen zijn nu officieel van start gegaan, maar hebt u onze app al goed ingesteld om niks te missen van het belangrijkste nieuws uit Tokio? We leggen u nog snel even uit hoe u dat doet.

  Uiteraard kunt u in de vernieuwde Sporza-app voortdurend terecht voor het laatste sportnieuws. Om als eerste op de hoogte te zijn, kunt u in de app ook toelating geven om pushmeldingen te ontvangen.

   

  Via de instellingen van de app kunt u bij "meldingen" instellen van welke categorieën u graag pushmeldingen wilt ontvangen op uw smartphone. Wilt u graag alles over de Olympische Spelen meteen weten, vink dan zeker deze optie aan.

   

  Voor 7 u 's ochtends sturen we enkel meldingen voor een medaille van een Belg of heel groot nieuws, na 7 u 's ochtends krijgt u wat meer meldingen. Naast de algemene meldingen kunt u zich trouwens ook abonneren op de meldingen van een hele resem andere sporten.

  Stap 1: klik op het tandwiel om naar app-instellingen te gaan

  Stap 2: ga naar meldingen om uw keuze te maken

  Stap 3: kies van welke categorieën u meldingen wilt ontvangen