Dries De Bondt verlengt zijn contract bij Alpecin-Fenix met 2 jaar

  Dries De Bondt (links) draagt ook de komende jaren het donkerblauw van Alpecin-Fenix.

  Dries De Bondt en Alexander Krieger zullen ook de komende seizoenen de kleuren van Alpecin-Fenix verdedigen.

  Dries De bondt maakte in 2019 de overstap naar Corendon-Circus, de voorloper van Alpecin-Fenix. Hij won voor de ploeg onder meer Halle-Ingooigem, de Memorial Van Steenbergen en vooral het BK van 2020. Aan dat lijstje wil hij de komende 2 jaar nog enkele mooie koersen toevoegen.

   

  "Ik heb het team de voorbije jaren zien ontwikkelen en ik heb me hier zelf ontwikkeld tot de rijder die ik vandaag ben", zegt De Bondt. "Ik heb hier stappen gezet in mijn carrière waar ik alleen maar van kon dromen, zoals het rijden van een grote ronde."

   

  "Ik ben heel blij dat ik de komende twee jaar mag blijven bijdragen aan het succes van het team. De kans is groot dat we de Europe Tour weer winnen en dat we volgend jaar weer een mooi programma kunnen rijden. Ik ben er klaar voor."

   

  Samen met De Bondt heeft ook Alexander Krieger, de Duitse sprintloods van onder meer Tim Merlier, zijn contract bij de ploeg verlengd tot 2023.