Zo mist u niets van de Olympische Spelen: livestreams, meldingen en nieuwsbrief

Sporza gidst u de komende weken door de Olympische Spelen. Mis niets van het vierjaarlijkse sportfeest dankzij onze livestreams, de meldingen in onze vernieuwde app en de olympische nieuwsbrief.

Stel olympische meldingen in in onze vernieuwde app

Wil je niets missen van de Olympische Spelen, dan ben je bij Sporza aan het juiste adres: we bieden 4 livestreams aan: het signaal van Eén en 3 extra livestreams. Zo proberen we elke Belg in Tokio live in beeld te brengen.

 

Naast de livestreams volg je al het nieuws, reacties en analyses ook in onze liveblog en artikels op de website en de vernieuwde Sporza app.

 

Abonneer je in onze vernieuwde Sporza app op de meldingen voor de Olympische Spelen. Voor 7 u 's ochtends sturen we enkel meldingen voor een medaille van een Belg of heel groot nieuws, na 7 u 's ochtends krijgt u wat meer meldingen. Vergeet niet af en toe te kijken voor een update van de app.

 

Er is ook elke dag een aflevering van onze podcast De Tribune. Die kun je beluisteren in je favoriete podcastapp, maar ook in onze vernieuwde app: klik bij nieuws bovenaan op luister om onze podcasts te beluisteren.

Schrijf je in voor onze olympische nieuwsbrief

Tijdens de Olympische Spelen houden we je op de hoogte met twee dagelijkse nieuwsbrieven: 's ochtends en 's avonds kunt u een update verwachten in uw mailbox: de prestaties van de Belgen, het programma van de volgende dag, u bent meteen mee.