VIDEO: Sarri zet Lazio-fans meteen op hun plek tijdens open training

Sarri spreekt de fans streng toe op training.

Afgelopen weekend stond bij het Italiaanse Lazio Roma een open training op het programma. De nieuwe coach Maurizio Sarri hoorde dat aanvaller Vedat Muriqi enkele beledigingen naar het hoofd geslingerd kreeg en tikte de fans op de vingers.

"Als ik jullie nog een keer iets over Vedat Muriqi hoor zeggen, dan laat ik jullie verwijderen", was de niet mis te verstane boodschap van Maurizio Sarri. Dat de nieuwe coach het opnam voor zijn spits zorgde voor heel wat applaus bij de andere aanwezige supporters.

 

Muriqi maakte vorig seizoen de overstap van de Turkse topclub Fenerbahçe naar Lazio voor een kleine 20 miljoen euro. De Kosovaar kende geen geweldig seizoen en maakte in 27 competitiewedstrijden slechts 1 doelpunt.

 

Het is overigens niet het eerste incident tijdens de voorbereiding van Lazio. Eerder al kreeg aanwinst Elseid Hysaj een stroom aan vervelende reacties op de sociale media te verwerken nadat hij als ‘ontgroening’ het lied Bella Ciao zong.

 

Bella Ciao is van oorsprong een Italiaans strijdlied van de partizanen die zich tijdens de Tweede Wereldoorlog verzetten tegen het fascisme en nationaalsocialisme.

De tussenkomst van Sarri