Ga naar de inhoud

Ploegmaats Rijsel gaan elkaar te lijf in oefenwedstrijd tegen KV Kortrijk

 ma 19 juli 2021 08:59
Xeka en Tiago Djalo kregen het met elkaar aan de stok.
Xeka en Tiago Djalo kregen het met elkaar aan de stok.

Bizar tafereel in het Guldensporenstadion. Tijdens een oefenwedstrijd tussen KV Kortrijk en Rijsel kregen 2 ploegmaats van de Franse kampioen het plots met elkaar aan de stok. Ze kregen allebei rood voor hun agressief gedrag.

Net voor de rust kwam het tot een woordenwisseling tussen Xeka en Tiago Djalo, die elkaar ook nog eens te lijf gingen. De scheidsrechter met dienst kon niet anders dan beide spelers uit te sluiten. 

 

De coach van Kortrijk, Luka Elsner, besloot dan maar ook een speler van het veld te halen zodat er nog met 10 tegen 9 werd gespeeld. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op een 1-1-gelijkspel.

 

Xeka kwam alvast met een verklaring op de proppen. "Ik maakte een opmerking tegen een collega met wie ik nog nooit een probleem heb gehad, maar hij voelde zich beledigd", klinkt het. 

 

"Toch heb ik hem nooit beledigd of respectloos behandeld. Bij het rustsignaal kwam hij agressief op me af en deed ik niets anders dan mezelf verdedigen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: