Cercle annuleert oefenmatchen tegen Sion en RC Straatsburg na coronageval

    Dompertje voor Cercle Brugge in de voorbereiding. De oefenmatchen tegen Sion en Straatsburg van zaterdag zijn geannuleerd na een coronageval in de selectie.

    De technische staff stelt nu een aangepast trainingsprogramma op.

     

    "De besmette persoon stelt het goed maar verblijft op dit moment in quarantaine", klinkt het bij de Vereniging. "Cercle benadrukt dat het alle coronaprotocollen blijft volgen. De stijging in het aantal dagelijkse coronabesmettingen toont duidelijk aan dat de coronapandemie nog steeds niet voorbij is. Cercle moedigt iedereen dan ook aan om waakzaam te blijven en de geldende maatregelen te blijven volgen."

    Cercle opent volgende week de competitie met een uitmatch tegen Beerschot.