Potje kookt over: tennisser mept verlichting stuk, scherven regenen net naast ref

  De Argentijn Renzo Olivo mag van geluk spreken dat er geen gewonden vielen.

  Scherven brengen geluk. Maar daar zal Renzo Olivo ongetwijfeld anders over denken. De Argentijnse tennisser sloeg na een verloren wedstrijd de bal uit frustratie staalhard de tribune in en brak daarbij de verlichting. De Franse tennisser Benoit Paire, die zelf bekend staat als 'bad boy' zag er de humor wel van in. "Er bestaat geen lievere gast dan Renzo", liet hij op Twitter weten.

  Renzo Olivo (ATP-193) wist met zijn frustraties geen blijf na zijn verlies (7-5 en 7-5) tegen de Kazak Timofey Skatov (ATP-325) op de ATP Challenger Tour in Perugia. De Argentijn sloeg de bal na afloop snoeihard de tribunes in. Ongewild brak hij daarbij een het glas van de verlichting.

   

  De Argentijn mag van geluk spreken, want het glas viel net achter de stoel van de scheidsrechter. Er vielen gelukkig geen gewonden, maar Olivo mag zich hoogstwaarschijnlijk verwachten aan een sanctie voor zijn roekeloze actie.

   

  Opvallend is de reactie van de Franse tennisser Benoit Paire, die zelf bekend staat als 'bad boy van het tennis'. Op Twitter kon hij smakelijk om de actie lachen. In een latere reactie nam de Fransman het vervolgens op voor Olivo. "Er bestaat geen lievere gast dan Olivo", zegt Paire.