POLL: U denkt dat Italië vanavond Europees kampioen wordt

Wordt Italië de opvolger van Portugal?

Eindelijk is het zover: de EK-finale tussen Engeland en Italië. Wie er aan het langste eind trekt, is nog lang niet duidelijk. Maar als het van onze EK-poll afhangt, mogen de Azzurri een 2e EK-trofee in hun prijzenkast zetten.

Met een wedstrijd tussen Engeland en Italië krijgen voetbalfans vanavond een droomfinale te zien. Hoewel er al dagen gespeculeerd wordt over het mogelijke verloop van de wedstrijd is het moeilijk om een favoriet aan te duiden.

 

Toch was de mening van de sporza-surfer in onze EK-poll zeer uitgesproken. Maar liefst 84% van de stemmers denkt namelijk dat Italië met de trofee naar huis gaat. Het zou alvast een kater van jewelste zijn voor Engeland, dat op het eigen Wembley een groot thuisvoordeel heeft.