VIDEO: Schmeichel plaagt Engelsen: "Coming home? Is het ooit al thuis geweest?"

Kasper Schmeichel blikt met een glimlach vooruit naar de halve finale.

Een kleine plaagstoot voor een halve finale op het EK? Daar houdt Kasper Schmeichel wel van. De Deense doelman wees de Engelsen er fijntjes op dat ze het EK nog nooit gewonnen hebben. 

Schmeichel, de doelman van Leicester City, speelt al zijn volledige professionele carrière in Engeland, maar kan morgen wel de boeman zijn van de Engelsen op het EK.

 

Kan Schmeichel voorkomen dat het populaire nummer "Football's Coming Home" werkelijkheid wordt, wou een Britse journalist weten. 

 

"Coming Home? Is het dan ooit al thuis geweest? Heeft Engeland het EK al gewonnen?", grapte Schmeichel. Ook ploegmaat Hojbjerg kon zijn lach maar met moeite onderdrukken.

 

De Engelse aanvoerder Harry Kane kon op zijn persbabbel lachen met de opmerking van de Deense doelman. "Hij heeft gelijk. We hebben het EK nog nooit gewonnen", zei de aanvaller. "Maar we hebben dit jaar wel een grote kans om het te winnen."

Patrice Evra: "De laatste keer dat Engeland trofee won, leefden de dino's nog"

Patrice Evra, de ex-speler van Manchester United, mengde zich ook in de discussie. Met een hilarisch filmpje moedigt hij de Three Lions aan.