CEO Peter Bossaert spreekt vertrouwen in Martinez uit: "Er is geen probleem"

  Roberto Martinez met Peter Bossaert (rechts) en Mehdi Bayat (links)

  Het vizier op de toekomst... mét Roberto Martinez. Voor het eerst reageert Peter Bossaert, CEO van de voetbalbond, op de uitschakeling van de Rode Duivels tegen Italië. "Er is geen enkele reden om de staff te wijzigen."

  Sinds de nederlaag tegen Italië afgelopen vrijdag reageerde nog niemand van de Belgische voetbalbond op de uitschakeling. Ook het geplande persmoment met bondscoach Roberto Martinez van gisteren werd afgeblazen.

   

  In een gesprek met onze redactie spreekt CEO Peter Bossaert voor het eerst. "Morgen beginnen we al aan de voorbereiding voor de wedstrijden in september en oktober", klinkt het. "Roberto Martinez is daar bij. Er volgt geen officieel communicatiemoment meer, maar er is geen enkele reden om de staff te wijzigen."

  Ik heb niet het gevoel dat Martinez zelf zou opstappen.

  CEO Peter Bossaert

  "Ik heb ook niet het gevoel dat Martinez zelf zou opstappen", gaat Bossaert verder. "Ik weet waar de stemmingmakerij vandaan komt, maar er is momenteel geen enkel probleem met Martinez. Een echte evaluatie zal er niet komen, want zoals in elk goed functionerend bedrijf heerst er bij de voetbalbond een cultuur van permanente evaluatie."