Bayern München moet Lucas Hernández enkele weken missen na knieoperatie

  Hernández in actie tegen Duitsland op het EK.

  Bayern München zal enkele weken geen beroep kunnen doen op zijn linksachter Lucas Hernández. De 25-jarige Fransman blesseerde zich tijdens het EK aan de meniscus van de linkernie en ging ondertussen al onder het mes.

  Duits recordkampioen Bayern München zal Lucas Hernández enkele weken moeten missen. In de 3e groepswedstrijd van Frankrijk tegen Portugal (2-2) liep de linksachter een scheurtje op in de binnenste meniscus van zijn linkerknie. 

   

  De blessure betekende ook meteen het einde van het EK voor Hernández, die meteen een operatie aan de knie onderging. Frankrijk sneuvelde uiteindelijk in de 1/8e finales na strafschoppen tegen Zwitserland.

   

  "We wensen Lucas een goede en snelle genezing toe. Onze dokters zijn heel tevreden met hoe de operatie verlopen is. Binnen enkele weken zal hij opnieuw beschikbaar zijn", vertelde sportief directeur Hasan Salihamidzic.