Gezien in Villa Sporza: "Tackle afschaffen" en uitzinnige Spaanse commentator

  Je zou het haast vergeten, maar naast Italië heeft ook Spanje zich geplaatst voor de halve finales op EURO 2020. De Spanjaarden klopten Zwitserland na een bewogen wedstrijd. In Villa Sporza passeerden de (lichte?) rode kaart voor Freuler en een uitzinnige Spaanse radiocommentator de revue.

  Was de rode kaart voor Remo Freuler terecht? "Voor mij niet", zeiden Wesley Sonck en Gunther Schepens in koor.  "Als dit niet meer mag, moet je de tackle afschaffen", ging Sonck nog een stapje verder. 

   

  Dennis van Wijk ging niet akkoord met de ex-Rode Duivel. "Zijn tweede been glijdt door op de voet van Moreno. Dat is wel een gevaarlijke tackle. Met zijn linkervoet raakt hij de bal, met zijn rechter raakt hij de Spanjaard."

   

  "Dit is een zijwaartse tackle waarbij hij de bal raakt", antwoordde Sonck. "Als Moreno springt, zegt niemand daar nog iets over."

   

  "Maar hij springt niet en breekt bijna zijn been", aldus Van Wijk. Conclusie? "Dan moet je maar blijven staan of zonder tackle spelen, zoals in het minivoetbal."

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  "Goal, goal, goal, goal... Goal!" (x10)

  "Als je dacht dat Peter Vandenbempt uitbundig is bij het leveren van radiocommentaar, dan moet je eens luisteren naar zijn Spaanse radiocollega Alfredo Martinez", gaf Karl Vannieuwkerke mee als inleiding voor volgend fragment.

   

  Daar hoeft eigenlijk niets aan toegevoegd worden. 

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Lees ook: