Moeskroen begint tegen RWDM in 1B, Waasland-Beveren treft Lommel

  Moeskroen zakte afgelopen seizoen uit 1A.

  Over 42 dagen trappen Deinze en Lierse de nieuwe competitie in eerste klasse B op gang. De Pro League heef vandaag de kalender bekendgemaakt voor het komende seizoen. Moeskroen, Waasland-Beveren en Virton zijn de nieuwkomers.

  De clubs uit 1B krijgen nog wat meer tijd om zich voor te bereiden. In 1A rolt de bal al op 23 juli, in 1B beginnen ze er pas aan op 13 augustus. De openingswedstrijd wordt er een tussen Deinze en Lierse.

   

  Moeskroen opent zijn jacht op promotie tegen RWDM op zaterdagavond en zondag is het aan Waasland-Beveren tegen Lommel. Virton, dat voor het BAS in mei toch nog een licentie voor 1B kreeg, opent het seizoen tegen Westerlo.

  De volledige kalender verschijnt weldra op onze website, maar kan u in de tussentijd hier al raadplegen.

  De eerste drie speeldagen