Interim-coach Edin Terzic wordt technisch directeur bij Borussia Dortmund

  Edin Terzic was dit seizoen nog aan de slag als interim-coach bij Dortmund.

  Edin Terzic wordt de nieuwe technisch directeur bij Borussia Dortmund. Afgelopen seizoen stond hij nochtans aan de zijlijn bij de Duitse topclub. Hij leidde hen uiteindelijk naar de Duitse beker en een 3e plek in de Bundesliga.

  Terzic volgde in december de ontslagen Fransman Lucien Favre op. Na een moeizame aanloop slaagde Terzic er met de Duitse beker en een Champions League-ticket in om een mooi einde aan het seizoen te breien.

   

  Als hoofdcoach kon Terzic niet aanblijven, al tijdens het seizoen werd Marco Rose (Borussia Mönchengladbach) aangekondigd. Terzic tekende nu bij Dortmund een contract tot 2025 als technisch directeur.

   

  Eerder liet de club van Meunier, Thorgan Hazard en Witsel al weten dat ex-speler Sebastian Kehl de opvolger zal worden van Michael Zorc als sportief directeur. Zorc houdt er na 2022 mee op bij Dortmund.