VIDEO: De prachtige balaanname van Karim Benzema

Karim Benzema heeft net de 1-1 gemaakt tegen Zwitserland.

Karim Benzema zal zijn rentree bij de Franse ploeg niet kunnen vieren met de Europese titel, maar de aanvaller gaat wel naar huis met een heerlijke actie. Kijk hoe hij de pass van Mbappé controleert achter zijn steunbeen.

Wereldkampioen Frankrijk is tegen Zwitserland lang op achtervolgen aangewezen. Tot verloren zoon Karim Benzema op het uur gelijkmaakt.

 

Dat doet hij op een magistrale manier. De pass van Kylian Mbappé is eigenlijk iets te kort, maar de Franse spits slaagt er toch in om de bal mee te graaien achter zijn steunbeen. Een masterclass techniek, gevolgd door een tik in de hoek: 1-1.

Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

Ook knap: de knal van Pogba (3-1)