Ga naar de inhoud

WTA klassement

naampunten
1
Iga Swiatek
9295
2
Aryna Sabalenka
9050
3
Coco Gauff
6580
4
Elena Rybakina
6365
5
Jessica Pegula
5975
6
Ons Jabeur
4195
7
Markéta Vondroušová
4046
8
Karolína Muchová
3650
9
Maria Sakkari
3620
10
Barbora Krejcíková
2880

Simona Halep raakt ook niet tijdig fit voor Tokio: "Meer tijd nodig"

 ma 28 juni 2021 22:57
Simona Halep
Simona Halep vertegenwoordigt Roemenië niet op de Spelen.

Simona Halep sukkelt nog met haar kuitblessure en zal niet deelnemen aan de Olympische Spelen. Diezelfde blessure verhinderde dit jaar ook al haar deelname aan Roland Garros en Wimbledon. "Vastberaden om sterker terug te keren", is ze wel.

De tweevoudige grandslamwinnares deelde op Twitter dat ze niet tijdig hersteld zal zijn van haar kuitblessure. Roemenië verliest zo een goede kans op olympisch eremetaal.

 

"Niets vervult me meer met trots dan Roemenië te vertegenwoordigen, maar jammer genoeg heeft het herstel van mijn kuitblessure meer tijd nodig. Ik heb dan ook de beslissing genomen niet deel te nemen aan de Spelen", tweette Halep. 

 

"Na de ontgoocheling door het misen van Roland Garros en Wimbledon is het overslaan van de Spelen erg moeilijk te verteren, maar ik ben vastberaden sterker terug te keren."

 

De laatste keer dat de 29-jarige Halep in actie kwam, was op het WTA 1.000-toernooi in Rome. In de Italiaanse hoofdstad liep ze de hardnekkige kuitblessure op.

De Spelen overslaan is erg moeilijk te verteren, maar ik ben vastberaden sterker terug te keren.

Simona Halep

Halep deelt het nieuws op Twitter:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: