Ga naar de inhoud

Eden Hazard is ongerust: "Ik heb me pijn gedaan, maar het is wachten"

Eden Hazard maakt zich wat zorgen.

Aanvoerder Eden Hazard heeft de EK-wedstrijd tegen Portugal (1-0) niet kunnen uitspelen. "Ik voelde iets in mijn hamstrings", zei de broer van de doelpuntenmaker.

Eden Hazard moest zondag in de 87e minuut het veld verlaten. "Ik heb me pijn gedaan en voelde iets in de hamstrings", zei  de nummer 10. "Ik denk dat er een probleem is, maar dat zien we morgen wel." 

 

"We zullen de blessure goed analyseren", aldus Hazard. "Of ik al dan niet aan de kant moet blijven, zien we wel. Als kapitein blijf ik zeker bij de groep. Ik heb een belangrijke rol te vervullen bij de jongens."

 

Hazard speelde zijn tot dusver beste wedstrijd op dit EK en gaf de Duivels in de tweede helft geregeld even tijd om op adem te komen. "Het was inderdaad niet makkelijk", erkende hij.

 

"Na de pauze was het zelfs heel moeilijk. We hebben niet kunnen spelen zoals we dat anders doen, maar we hebben kunnen standhouden."

 

"Als we ver willen geraken in het toernooi zal het nog beter moeten. We willen winnen en mooi voetbal tonen, maar ik ben vanavond ook al heel blij dat we gewoon kunnen doorgaan in het toernooi."

We willen winnen en mooi voetbal tonen, maar ik ben vanavond ook al heel blij dat we gewoon kunnen doorgaan in het toernooi.

Eden Hazard

Doelpuntenmaker Thorgan Hazard: "Je moet je kans durven te gaan"

Eden Hazard zag zijn broertje Thorgan met een fraai schot de enige goal van de wedstrijd maken.

 

"In zo'n match moet je durven je kans te gaan. Ik denk dat de doelman dacht dat de bal van de andere kant zou vertrekken", zei hij over de goal.

 

"Het was een lastige match", gaf Thorgan Hazard toe. "In de eerste helft wachtte elke ploeg op een foutje van het andere team. En in de tweede helft werden we gedomineerd."

 

"We hebben afgezien. Maar om ver te geraken in een toernooi, moet je kunnen afzien, geloof ik."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

VIDEO: Het doelpunt van Thorgan Hazard