Bucks herpakken zich en brengen stand in evenwicht tegen Atlanta

  Giannis Antetokounmpo was de topschutter van de avond.

  De Milwaukee Bucks hebben de stand in evenwicht gebracht in de Eastern Conference finale. De Bucks wonnen het tweede duel in eigen stadion met duidelijk verschil: 125-91.

  Na de catastrofale eerste wedstrijd van de Bucks vond de ploeg van Antetokounmpo zijn offensieve slagkracht helemaal terug in duel twee. De sterspeler toonde het goede voorbeeld met 25 punten, 6 assists en 9 rebounds.  Aan de rust was het verschil al 32 punten: 77-45.

   

  Dat grote verschil kwam er onder meer door een 20-0 tussensprint van de Bucks. Na het derde quarter was de score 103-63 en lieten beide coaches hun basisspelers grotendeels rusten met het oog op de derde confrontatie.

   

  Trae Young bleef steken op 15 punten. Een groot verschil met zijn 48 punten in de eerste wedstrijd. De spelverdeler van de Hawks  leed heel wat balverlies en zag slechts één driepunter op acht pogingen binnen gaan.