Coca Cola-fans viseren Ronaldo bij viering tegen Frankrijk

  Ronaldo kreeg niet alleen zijn geliefkoosd water naar zijn hoofd geslingerd.

  Met 2 doelpunten tegen Frankrijk eiste Cristiano Ronaldo gisteren opnieuw een hoofdrol op. Toch werd de prestatie van de superster niet door iedereen gesmaakt, want tijdens een van zijn typische vieringen kreeg de Portugees zowaar een Coca Cola-flesje naar het hoofd geslingerd. 

  Exact 10 dagen geleden zorgde de 36-jarige Ronaldo voor een heuse 'bottlegate' nadat hij op een persconferentie een Coca Cola-flesje van tafel verwijderde om zijn voorkeur voor water duidelijk te maken.

   

  Gisteren keerde die fameuze actie bijna als een boomerang (of misschien eerder als een flesje) terug in het gezicht van CR7. Na een penalty feilloos te hebben omgezet, werd de aanvaller namelijk met verschillende flesjes bekogeld.

   

  Het zal de Portugees alvast worst wezen, want na het 2-2-gelijkspel tegen de wereldkampioen, staat hij nu zondag in Sevilla oog in oog met onze Rode Duivels.