Peter Zulj blijft in Turkije en verlaat Anderlecht voor Basaksehir

  Anderlecht kan opnieuw een speler schrappen van de lijst met overbodig geworden spelers. Peter Zulj trekt definitief naar het Turkse Basaksehir. De Oostenrijker speelde 40 matchen voor paars-wit, maar scoren lukte nooit.

  Peter Zulj werd in januari 2019 door Anderlecht binnengehaald als een "Oostenrijkse Hans Vanaken", maar die naam kon hij niet waarmaken.

   

  Na 40 wedstrijden (en geen enkel doelpunt) in het shirt van de Belgische recordkampioen leende Anderlecht hem begin dit jaar uit aan Göztepe. Bij zijn debuut trof de Oostenrijkse international (11 caps) twee keer raak voor de Turkse eersteklasser. In 16 wedstrijden in de Süper Lig scoorde hij vier keer en was hij goed voor twee assists. 

   

  Op die manier wist Zulj reeksgenoot Basaksehir te overtuigen. Zulj tekent er een contract voor 3 seizoenen.