Lamkel Zé keert zijn kar: woelwater legt dan toch medische testen af

  Lamkel Zé in actie in Gent.

  Didier Lamkel Zé heeft vandaag dan toch zijn medische testen bij Antwerp afgelegd. Het woelwater uit Kameroen stuurde eerder deze week nog zijn kat naar de Ghelamco Arena, waar alle Antwerp-spelers getest worden voor de start van het nieuwe voetbalseizoen.

  Lamkel Zé wil graag weg bij Antwerp en liet dat al enkele keren optekenen. Het "enfant terrible" van de Jupiler Pro League liet daarom eerder deze week de medische testen bij zijn club aan zich voorbijgaan.

   

  De Kameroener trok wel enkele keren naar de Bosuil, zogezegd voor een blessurebehandeling, maar trainen onder Brian Priske deed hij voorlopig nog niet. 

   

  Vandaag verscheen de vinnige flankaanvaller dan toch in Gent voor zijn testen. Hij deelde trots enkele beelden van op de loopband op zijn Instagram-pagina.