Philippe Clement verwelkomt een pak jongeren op open training

  Aanvoerder Ruud Vormer neemt de jongeren op sleeptouw.

  Club Brugge staat sinds gisteren weer op het trainingsveld. De landskampioen zwaaide vandaag de deuren van het oefencomplex open voor een open training. T1 Philippe Clement heeft enkele jongeren bij de kern gehaald door de afwezigheid van meerdere internationals. 

  Na de medische testen van vorige week begon Club Brugge dinsdag zijn eerste training in de regen. Vaste waarden Ruud Vormer, Bas Dost, Noa Lang en Clinton Mata waren alvast van de partij. 

   

  Naast de bekende gezichten kwamen ook een hele reeks Club NXT-spelers aan bod. Zo verschenen onder meer Arne Engels, Romeo Vermant, Denzel De Roeve en Ibe Hautekiet op het appel. 

   

  Niet aanwezig op de training waren Hans Vanaken, Simon Mignolet en Eduard Sobol. Zij zijn momenteel nog actief op het EK voetbal. 

   

  Ook Daniel Pérez, Brandon Mechele, Ignace Van der Brempt en Charles De Ketelaere waren nog niet op de training na interlandverplichtingen.

   

  De eerste oefenmatch van Club Brugge staat zaterdag gepland, in het Belfius Basecamp tegen Beerschot. Ook de volgende oefenmatchen, onder meer tegen KV Kortrijk en Zulte Waregem, worden in het oefencentrum gespeeld.